Qui som? About us! Quién somos?

RATAFIA ESPIELLS DES DE 2013 / SINCE 2013 ( L’ORIGINAL ) ratafiaespiells@gmail.com

CAT. Som la comunitat RatafiaEspiells, alumnes de 2n curs del CFGS i CFGM de les assignatures de “destil·lacions” i “begudes derivades”  i els seu tècnic-docent encarregat a l’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech (Alt Penedès). El projecte és autònom. El producte elaborat durant les classe pràctiques no es comercialitza, ja que només té finalitats didàctiques.

correu electrònic: ratafiaespiells@gmail.com / xxss @ratafiaespiells

Nota: A partir de març 2019 tornem a ser visibles a les xarxes socials oficials de l’EscolaEspiells.

ENG. Hi there! We are the RatafiaEspiells community! Students in its 2nd year of the School of  Viticulture and Oenology M.Rossell (Penedès Region-Barcelona) of the “distillations”and “spirits & liqueurs” subjects and their course professor. This initiative rolls out without  official support neither from the official social media accounts. A very small batch of liqueur is produced each year but not to be selled just used within pedagodic purposes.

e-mail: ratafiaespiells@gmail.com / social networking @ratafiaespiells

Breaking news: since march 2019 we proudly announce our comeback on all EscolaEspiells official social media: Instagram and Twitter accounts.

CAST. Hola! Somos la comunidad RatafiaEspiells! Los estudiantes de las asignaturas de “destilación” y de “Bebidas derivadas” de 2o curso de la Escola Agrària de Viticultura i Enologia M.Rossell (Comarca del Penedès – Barcelona) y su técnico-docente encargado. Este proyecto se gestiona de manera autònoma. La pequeña elaboración práctica de ratafía no está a la venta, ya que persigue finalidades puramente didácticas.

correo electrónico: ratafiaespiells@gmail.com / redes sociales: @ratafiaespiells

Nota: desde marzo de 2019 Volvemos a ser visibles en las redes sociales oficiales de la EscolaEspiells.


Objectiu / Purpose / Objetivo

CAT. L’objectiu d’aquest bloc era donar a conèixer i mostrar el procés d’elaboració d’una ratafia, així com tot el que hi ha al voltant del món d’aquest licor. Aquest projecte s’inicià el 2013 i es retroalimenta amb la feina feta cada curs acadèmic des de llavors. Se socialitza el coneixement.

Nota: El projecte ha anat evolucionant i actualment el present blog l’està gestionant, fent les noves entrades i actualitzant les ja existents exclusivament en Pep Escudero, per això se signen de manera personal les entrades del blog. Les pràctiques d’elaboració se segueixen fent a les assignatures dels Cicles Formatius.

Gràcies per llegir-nos.

ENG. The purpose of this blog was to publicize and show the process of making a Ratafia, as well as everything around this traditional local liquor. Since 2013, this project is backed up with the work done every academic year since then. Socialization of knowledge.

Note: Since 2017 Pep Escudero is the single author of updating and all the new pages posted on this blog. The Ratafia Liqueur batches are yearly elaborated within the students during the practical lessons.

Thank you for being here and read our posts!

CAST. El objetivo de este blog era dar a conocer y mostrar el proceso de elaboración del licor local llamado Ratafia, así como todo lo referente al mundo que lo rodea. Estre proyecto empieza en 2013 y se retroalimenta con el trabajo realizado cada curso académico desde entonces. Socialización del conocimiento.

Nota: Con el tiempo el proyecto ha ido evolucionando y actualmente el presente blog lo gestiona, redacta las nuevas entradas y actualiza las ya existentes exclusivamente Pep Escudero, razón por la cual las entradas van firmadas de manera personal. Los lotes de ratafia se siguen elaborando durante las clases prácticas con los estudiantes de los Ciclos Formativos.

Gracias por leernos.

cropped-logo-ratafia-espiells-compatible-blog1.jpeg

Un pensament sobre “Qui som? About us! Quién somos?

Deixa un comentari